Branchegroep voor precisieslijpen

Dutch Heavy Machining Association

SLUIT U AAN BIJ Dé BRANCHEGROEP VOOR PRECISIE SLIJPBEDRIJVEN!

De NPS PROFILEERT DE innovatieve en duurzame SLIJPsector in Nederland EN ver daarbuiten.

De NPS kent twee type leden. Deze combinatie maakt dat het voor alle bedrijven een halen en een brengen is! Wilt u zich ook aansluiten bij deze actieve groep voor en door leden? Lees dan verder en sluit je bij ons aan!  Uw NPS lidmaatschap gaat pas in, nadat uw aanvraag door het bestuur is beoordeeld, de lidmaatschapskosten zijn voldaan en uw inschrijving door ons secretariaat is bevestigd.

 GEWOON LIDMAATSCHAP

Uw bedrijf is lid van de Metaalunie en voldoet aan de doelgroepomschrijving, te weten: bedrijven die zich structureel bezig houden met o.a. vlak-, profiel-, rond-, centerloos- en / of gereedschapslijpen voor derden.

 BUITENGEWOON LIDMAATSCHAP

Voor bedrijven die in voldoende mate met onze slijpsector zijn verbonden. Aansluiting bij de branchegroep wordt vanwege wederzijdse belangen wenselijk geacht. Buitengewone leden hoeven geen lid te zijn van Koninklijke Metaalunie.

GEWOON LIDMAATSCHAP + METAALUNIE LIDMAATSCHAP

Voor bedrijven die nog geen lid zijn van Koninklijke Metaalunie maar wel voldoen aan de doelgroepomschrijving. Het bedrijf meldt zich aan als Metaalunie- en NPS-lid.

Ja, ik wil lid worden

Download het digitaal invulbare aanvraagformulier en kies uw NPS lidmaatschap. Na ontvangst wordt uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Wij nemen contact op als er aanvullende vragen zijn.

Ik heb nog een vraag

Uw lidmaatschapsaanvraag wordt door NPS bestuur beoordeeld.
Na goedkeuring wordt uw lidmaatschap bevestigd door ons secretariaat.

Vragen over het lidmaatschap?

Neem vrijblijvend contact

met ons op

Branchemanager Claudia Willems zorgt ervoor dat uw vraag snel beantwoord wordt.

15 + 9 =

Opleidingsprogramma

Belangenbehartiging

Precisieslijpen promoten

Kennisdeling

Vraag stimuleren